Magyar Andrológia

2015 | 3. szám

Keresés

Keresés a tartalomban

Facebook oldalunkElindult Társaságunk Facebook oldala.

Kövessen minket ott is!

Szakmai IrányelvekFeltöltés alatt!

 

Támogatók


 

Rendezvények

2018 - HAZAI RENDEZVÉNYEK
     
 
2018. november 15-én kerül megrendezésre a COPD Világnapi interdiszciplináris fórum, a MOTESZ és a Magyar Tüdőgyógyász Társaság közös szervezésében. Regisztrálni az alábbi linken lehet:

http://www.motesz.hu/index.php/114-kiemelt-hirek/1051-copd
 
     
2016 - HAZAI RENDEZVÉNYEK
     
 
A Magyar Andrológiai Társaság vezetőségének nevében nagy örömmel és szeretettel hívom meg Önt társaságunk 10. kongresszusára, amelyet Tapolcán rendezünk, 2016. december 1. és 3. között.

Egyik legnagyobb feladatunk az andrológia tudományos eredményeinek széles körű ismertetése, az új ismeretanyagok naprakész bemutatása. A rendezvény ideális lehetőség ezek mellett a szakmánkban tevékenykedők és az andrológiai érdeklődésű szakemberek közötti információcserére, a régi kapcsolatok mélyítésére, és újak kialakítására.

Az előd Magyar Urológusok Társasága Andrológiai Szekció által rendezett 30 konferencia hagyományainak megfelelően a 2006-ban Magyar Andrológiai Tudományos Társaság néven alakult szakmai egyesület is évente tartotta kongresszusát. Idén, immár 10. konferenciánkon ülésezhetünk önálló társaságként, a 2016. februári közgyűlés határozatának megfelelően Magyar Andrológiai Társaság néven.
 
     
2016 - NEMZETKÖZI RENDEZVÉNYEK