Androkurzus, MAT Kongresszus 2020

Kedves Kollégák!

 

A COVID-19 járvány életünk számos területét érintette, és ez alól társaságunk rendezvényei sem kivételek. 

 

Az érvényes törvényi korlátozások értelmében, a korábban áprilisra tervezett, majd júniusra halasztott ANDROKURZUS IV. a nyár folyamán nem kerülhet megrendezésre. Társaságunk vezetősége mindent elkövet, hogy a kurzus (eredeti helyszínén) megvalósulhasson, reményeink szerint ősszel megtartható lesz. A fejleményekről honlapunkon (www.magyandrol.hu) és a közösségi médiában, Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatást nyújtunk.

 

A 2020. december 3-5. között tervezett MAT 13. kongresszus időben lefoglalt helyszínén a járványügyi lezárások során az üzemeltető szállodalánc építészeti felújítás végzése mellett döntött, így foglalásunkat lemondták, a helyette felajánlott lehetőség pedig nem felelt meg elvárásainknak. Az Asszisztencia kongresszusszervező iroda közreműködésével azonban sikerült új helyszínt foglalnunk, így a konferencia időpontja változatlan, a helyszín pedig Eger, Park Hotel lesz.

 

Bízunk az addigra stabilizálódó járványhelyzetben, hogy így lehetőséget tudjunk teremteni arra, hogy a minél szélesebb körű személyes találkozással a megszokott szakmai- és társasági élet ismét lendületre kapjon. Ehhez segítségünkre lesz Eger városának hangulata és talán egy pohár szép bor is... :-).

 

Üdvözlettel:

 

Kopa Zsolt

MAT elnök

Az oldalon felnőtteknek szóló tartalmak jelenhetnek meg.

Az oldal használata csak 18 éven felülieknek, vagy szülői felügyelettel ajánlott.

Az oldal megtekintéséhez ki kell jelentenie, hogy elmúlt 18 éves.

További információ az Adatkezelési tájékoztató-ban.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!